Contact - Veiligheid - Inhoudstabel - Catalogus - Home

Veiligheids- en lasschoenen

updated 1 dec 2003

VEILIGHEIDS WERKSCHOENEN

Oxford EN 345 S1


Laag klassiek model in zwart leder, met vertersluiting. Voorzien van stalen neus en een vlak loopprofiel met uitstekende antislip eigenschappen. Schokdempende en zuurbestendige zool.

ORION S 1


Lage schoen in zwart leder, voorzien van een brede stalen neus en loopzool in antistatisch, oliebestendige polyurethaan met antislipprofiel.

HYDRA S 3


Hoge bottine in zwart waterdicht leder, voorzien van een brede stalen neus en een inox anti-perforatie tussenzool, een loopzool in antistatisch, oliebestendig polyurethaan met antislipprofiel. Deze bottine heeft een gematelasseerde enkelbescherming en comfort inlegzool in anti-mycotisch materiaal.

DAKAR S 3


Hoge bottine in oker nubuckleder, voorzien van een brede stalen neus en een inox anti-perforatie tussenzool, en loopzool met uitgesproken loopprofiel voor extra grip op ruw terrein. Deze bottine heeft een gematelasseerde enkelbescherming met perfecte aansluiting, en is voorzien van een gecombineerde haak- en oogsluiting.

LASSCHOENEN

VESUVIO S 3 H1


Hoge bottine in zwart leder, voorzien van een brede stalen neus en een inox anti-perforatie tussenzool, een loopzool in antistatisch oliebestendig en hittebestendig (340 C) polyurethaan met antislipprofiel. Deze lasbottine heeft een gematelasseerde enkelbescherming, en is voorzien van een comfort inlegzool in anti-mycotisch materiaal. De sluiting van deze lasbottine is voorzien van een nood-opening spil.


VOOR MEER VEILIGHEIDSKLEDIJ EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN VRAAG ONZE APARTE CATALOGUS VAN ONS ZUSTERBEDRIJF DEMU-TRADE.